• 2 & 3 juni KICKOFF EVENT: Imagine your world

Hieronder staan veelgestelde vragen over Fairminds. Kan je je het antwoord op jouw vraag niet vinden kan je altijd contact opnemen.

Je kan hier ook onze Algemene voorwaarden lezen.

Fairminds is er voor leiders, ondernemers, beleidsmakers, beinvloeders en andere personen die vanuit hun persoonlijke daadkracht het verschil willen maken. Veelal vanuit functies als directeur, bedrijfseigenaar, politicus of andere strategische posities bij grote en middelgrote ondernemingen uit Nederland of de Nederlandse politiek.
De belangrijkste overeenkomst tussen leden en deelnemers van Fairminds zit hem in het handel willen drijven ten gunste van de ander en niet ten koste van alles en iedereen. Persoonlijke purpose en daadkracht om het verschil te willen maken in de wereld.
Tijdens de bijeenkomsten van Fairminds zorgen we voor een inspirerende omgeving en de juiste prikkel om tot nieuwe ideeën te komen. Daarnaast staan interactie en vertrouwen centraal waardoor je altijd met gelijkgestemden in gesprek gaat om ervaringen uit te delen en nieuwe inzichten te verzamelen. Dit zal de ene keer aan de hand van 1 of meerdere sprekers zijn en het andere moment een uitdagende casus. Niet in traditionele congresvorm maar op diverse inspirerende (buiten) locaties.
Fairminds wordt gekenmerkt door het vertrouwen en de praktische insteek van de bijeenkomsten en events. Concrete handvatten en praktijkervaringen om met direct toepasbare kennis en ideeën weer aan de slag te gaan. Ook richten we ons met Fairminds bewust op Nederlandse ondernemers van grote en middelgrote bedrijvingen. Daardoor zijn de leden en deelnemers actief in vergelijkbare omstandigheden en kunnen zij veel van elkaar leren. Daarnaast kenmerkt het persoonlijke karakter. Mensen haken aan als persoon en niet als bedrijf X. ondanks dat het bedrijfsleven grote impact heeft komt deze impact voornamelijk bij de personen vandaan die aan het roer van deze bedrijven staan.
Afhankelijk van het event of lidmaatschap verschilt de investering. Een aantal events en activiteiten is gratis voor iedereen toegankelijk. Er zijn ook betaalde events en lidmaatschappen. Hier wordt een vergoeding gerekend vanwege kosten die gemaakt worden voor de organisatie.
De activiteiten van Fairminds draaien om persoonlijk leiderschap. Het gaat ons om het inspireren en de interactie met een persoon en niet specifiek om een bedrijf. Het is dus mogelijk om deel te nemen aan activiteiten wanneer je ‘in between jobs’ bent.
Je maakt kennis met gelijkgestemde en waardengedreven collega’s uit diverse branches. je ervaart waardoor bedrijven met een hoge sociale betrokkenheid beter scoren op de arbeidsmarkt. Je leert van collega’s en ervaringsdeskundigen. Je bezoekt bedrijven en organisaties die al gericht en effectief maatschappelijk ondernemen