• 2 & 3 juni KICKOFF EVENT: Imagine your world

Fairminds

Samen constructief werken aan oplossingen voor hedendaagse uitdagingen

image

Inspiratie voor leiders

Grondstoffentekorten, nieuwe wet en regelgeving rondom duurzaamheidsvraagstukken en snel veranderende consumententrends. Meer dan ooit zoeken we als leider naar perspectief en empathie; Wat is je kompas? Hoe scherp heb je dat? Hoe helder is de koers voor je organisatie? Wat is je purpose? En hoe stel je je op als leider van de toekomst?

image

Een interactief netwerk

Bij Fairminds staat de Inspiratie en interactie centraal. Nieuwe verdienmodellen, impactmakers, best practises. Maar vooral een luisterend oor. Op die manier werken we samen constructief aan oplossingen voor hedendaagse uitdagingen waar we als leider voor komen te staan, zowel persoonlijk als binnen het bedrijfsleven

500
Staffs
100
PROJECTS
50
COUNTRIES REACHED
495
DONATE

The new meaning of profit

Het belang bij een groeiende purposebeweging is enorm. We zien dagelijks krantenkoppen over klimaatverandering, milieuvervuiling, oneerlijke handelsketens, sociale misstanden en grote oneerlijkheid en verdeeldheid in de wereld. De oplossing hebben we helaas niet. Wel het netwerk om samen tot oplossingen te komen voor de uitdagingen waar we voor staan. De ervaring leert dat zelfs de grootste leiders van deze wereld er baat bij hebben te kunnen sparren met gelijkgestemden. Af en toe aan elkaar te vragen; “maar hoe doe jij dat nou eigenlijk?” Om vanuit nieuwe inzichten weer aan de slag te gaan. Door leiders, generaties en wetenschap te verbinden creëren we verbindingen van waaruit concrete inzichten en initiatieven ontstaan. Zo vinden we ‘the new meaning of profit’ en maken we winst ten gunste van elkaar en de wereld in plaats van ten koste daarvan. Vanuit Fairminds faciliteren we de ontmoetingen en het netwerk. We don’t want to change you, we want to change your thinking so you can change the world!

Maak kennis met het team

Directeur Fairminds
Initiatiefnemer
Initiatiefnemer