• 2 & 3 juni KICKOFF EVENT: Imagine your world
KICKOFF EVENT – Imagine your world – FairMinds
KICKOFF EVENT

Imagine your world.

Investering: € 2.495,- per persoon

Start
08:00 AM
woensdag, juni 02, 2021
Einde
11:00 PM
vrijdag, juni 03, 2022
Locatie
Terschelling
Video afspelen

Imagine your world

Op 2 & 3 juni 2022 zetten we koers naar onze kansrijke toekomst. Tijdens deze tweedaagse inspiratiereis ga je met een groep beslissers en beïnvloeders op zoek naar purpose, inspiratie en betekenis. Dat het systeem moet veranderen is duidelijk. De hoe ligt in onze handen

Een unieke reis

  • Niet in traditionele congresvorm maar interactief en persoonlijk, om vanuit onze persoonlijke normen en waarden als leider in positieve zin het verschil te maken.
  • Een échte ontmoeting tussen CEO’s, beinvloeders en imactondernemers van grote en middelgrote ondernemingen
  • Om vanuit verbinding en vertrouwen oplossingen te vinden voor hedendaagse uitdagingen in het bedrijfsleven

Tijdens dit event staat de Inspiratie centraal. Nieuwe verdienmodellen, impactmakers, best practises maar vooral een luisterend oor om samen concrete handvatten te ontdekken voor de grote uitdagingen waar we met het bedrijfsleven voor staan.

Investering

  • De investering voor dit tweedaagse event en de 2 bijbehorende opvolgbijeenkomsten bedraagt € 2.495,- per persoon.
  • Twee dagen van je tijd om bewust even een moment te nemen om je te laten inspireren
  • De motivatie om zowel leerling als leraar te zijn
SPREKERS

Ga de interactie aan met hen en vele anderen:

Waardengedreven
De nieuwe poort
Burgemeester Terschelling
Directeur Fairminds
The Argonauts
Koeckebackers/Betekenisbrouwerij
Centre for the Economics of Mutuality
Club van Rome
The Board whisperers
True Price/Impact Institue
PROGRAMMA

Laat je inspireren.

Donderdag 2 juni

De eerste dag van het event staat in het teken van urgentie en inspiratie. Na de overtocht met ons eigen schip begeven we ons naar de Westerkerk voor een plenaire opening. Ruben van Zwieten spreekt ons toe en prikkelt ter voorbereiding op de rest van het programma. Vervolgens gaan we in subgroepen uiteen om tijdens ons tijdens verschillende subsessies te verdiepen in urgentie en inspiratie. Interactie en leren van elkaar staan centraal. Zowel tijdens de sessies als in het avondprogramma is hier veel ruimte voor. We sluiten de dag af met een verantwoord diner en een overnachting in Westcordhotel Schylge.

 

Vrijdag 3 juni

Dag 2 start met een enerverend plenair programma om vol verse energie weer aan de slag te gaan. Vervolgens stappen we op de fiets om op verschillende buitenlocaties op het eiland bezig te gaan met reflectie en een blik op de toekomst. We houden elkaar een spiegel voor om te reflecteren en vragen elkaar; ‘maar hoe doe jij dat nou eigenlijk?’. Om zo onze visie van concrete actiepunten te kunnen voorzien. Tijdens de terugvaart genieten we nogmaals van het prachtige decor van Terschelling, terwijl we als groep onze flessenpost overboord gooien en aan het begin van de avond weer voet zetten aan de vaste wal.

LOCATIE

2 & 3 juni - Terschelling.