• 2 & 3 juni KICKOFF EVENT: Imagine your world
Fairminds: the new meaning of profit digitale kick-off – FairMinds
DIGITALE KICKOFF

The new meaning of profit.

Start
09:00 AM
donderdag, mei 27, 2021
Einde
12:00 AM
vrijdag, mei 28, 2021
Locatie
Digitaal
Video afspelen

Soms gebeurt er iets in je leven wat later een belangrijk moment voor verandering blijkt te zijn geweest. Een gebeurtenis, een gesprek of een situatie waarvan je vooraf niet had kunnen inschatten dat het zo’n impact zou hebben. Ik wil je graag persoonlijk deelgenoot maken van een initiatief, waarvan we verwachten dat dit niet ongemerkt zal blijven.

Onder leiding van de kritische onderzoeksjournalist Jeroen Smit willen we met Michel Scholte, minister van de nieuwe economie, Muriel Arts, voormalig marketingdirecteur bij o.a. KPN, Grolsch, Lever Faberge en Unilever en enkele andere markante persoonlijkheden, zoals Ruben van Zwieten, zakendominee van de Zuidas en Arleen Westerhof (European Economic Summit) van gedachten wisselen over het menselijk, sociaal en financieel kapitaal in de nieuwe economie van “wederkerigheid’.

Deze nieuwe manier van kijken naar de economie staat hoog in aanzien bij de jonge generatie bedrijfskundigen en is door Bruno Roche, hoofdeconoom van Mars geïntroduceerd bij de Oxford University. Sindsdien wordt dit model door veel CEO”s van grote en middelgrote ondernemingen gezien als een mogelijke oplossing voor de enorme uitdagingen waar retail-organisaties en producenten de komende jaren voor staan. Graag toetsen we de waarde van deze nieuwe kijk op maatschappelijk ondernemerschap aan de mening van een groep invloedrijke beslissers en beïnvloeders in Nederland. Daarom hopen we van harte dat je er (digitaal) bij aanwezig kunt zijn.

SPREKERS

Luister naar hun verhalen. En naar die van ruim honderd anderen.

De nieuwe poort
Initiatiefnemer
Centre for the Economics of Mutuality
Initiatiefnemer
Waardengedreven
True Price/Impact Institue