• 2 & 3 juni KICKOFF EVENT: Imagine your world
Call for courageous leadership – FairMinds
EVENT

Call for courageous leadership

Start
01:00 PM
donderdag, november 25, 2021
Einde
06:00 PM
donderdag, november 25, 2021
Locatie
Erasmus Universiteit Rotterdam
Video afspelen

Op donderdagmiddag 25 november is er op de Erasmus Universiteit een eenmalige en exclusieve gelegenheid om kennis te maken met het gedachtengoed van het Center for the Economics of Mutuality. Deze nieuwe economische visie staat hoog in aanzien bij de jonge generatie bedrijfskundigen en is door Bruno Roche, hoofdeconoom van Mars ge├»ntroduceerd bij de Oxford University. Sindsdien wordt dit businessmodel door veel CEO’s van grote en middelgrote ondernemingen gezien als een mogelijke oplossing voor de enorme uitdagingen waar retail-organisaties en producenten de komende jaren voor staan. Ook het MKB staat aan de vooravond om de duurzame principes van het model van wederkerigheid te gaan toepassen.

Bruno Roche is voor deze bijzondere gelegenheid in Nederland en zal met tal van prominenten ingaan op de voorwaarden en consequenties van de nieuwe rol van het bedrijfsleven als het gaat om duurzaamheid en sociaal maatschappelijke keuzes die het management van bedrijven moeten maken. Mede-sprekers zijn o.a. Colin Mayer van Oxford Univerity, Jan Peter Balkenende, hoogleraar Governance, Institutions and Internationalisation aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en lid van de Club de Madrid, een organisatie van voormalig regeringsleiders van democratische landen, Muriel Arts, voormalig marketingdirecteur bij o.a. KPN, Grolsch, Lever Faberge en Unilever, Aart Jan de Geus, directeur Goldschmeding Foundation en Marlies van Wijhe, CEO koninklijke van Wijhe verf.

We hebben niet de intentie om de wereld te veranderen, maar willen wel jouw denken verbreden, zodat jij vanuit jouw positie de wereld wellicht wel kunt veranderen.

Het thema is niet voor niets: A Call for Courageous Leadership – Transforming Business Performance for People, Planet and Profit.

SPREKERS

Luister naar hun verhalen. En naar die van ruim honderd anderen.

LOCATIE

25 november - Erasmus Universiteit.